Pompázz a páva színeiben télen!

A páva színeiben télen is tündökölhetsz!

Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon télen is lehet színes kiegészítőket hordani? A válaszunk pedig egyértelműen igen! A divat ugyanis télen sem pihen, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a színes sálak egyedi választéka. 

Alábbi cikkünkben mutatunk néhány különleges darabot, amelyek biztosan elnyerik majd a tetszésed: akár női-, akár férfi-, akár gyermekdivatról van szó! Nézzük is meg ezeket külön-külön!

A páva színei segíthetnek a közérzet javításán

Biztosan észrevetted már, hogy a körülötted lévő emberek – vagy akár te is – hajlamosabbak szürkébb vagy más, sötétebb színeket magukra ölteni télen. Sokan nem tudják, de ez bizony   nyomot hagyhat a közérzeten. Éppen ezért ajánlott ebben az időszakban is színesen öltözni, hiszen ez jó hatással van a hangulatodra és még az öltözködésed is izgalmasabb lehet tőle! 

Amennyiben színes, de mégis stílusosan elegáns kiegészítőket keresel, úgy érdemes a páva színeit választanod. Ebben az esetben a fekete mellett megjelenik a lila, a kék és a zöld több árnyalata is, de akár még egy kis sárgát és arany-bronzos színt is felfedezhetsz a páva színeiben. Nagyon fontos, hogy az öltözéked színeinek összhangban kell lennie egymással, és a stílusoddal is ahhoz, hogy valóban elegáns lehess. 

Mire érdemes odafigyelni a szetted összeállításakor? 

A páva színei élénkek és merészek, mégis tökéletesen illeszkednek a téli hangulatvilághoz. Nincs is szebb látvány, mint a páva zöldes-kékes színvilága, megbolondítva egy kis sárgás arany-bronzzal. Ahhoz, hogy ezeket a színeket te is bátran viseld a stílusos elegancia jegyében, úgy érdemes odafigyelned néhány dologra. 

Tarts mértéket! 

Ha túlzásba viszed a kék vagy a lila használatát, az egyáltalán nem elegáns. Figyelj arra, hogy mihez veszed fel a kiegészítőt! 

Csak egyszerűen! 

A páva színei már önmagukban is igazán mutatósak, így nem javasolt túl sok egyéb kiegészítővel vagy mintával kombinálni. Az elegancia egyik legfőbb szempontja a letisztultság, így a páva színeit mindenképpen csak mértékkel javasolt belevinni a megjelenésedbe.

Mivel kombinálhatod? 

Mivel a páva színei élénkek és vonzzák a szemet, ezért szintén élénk, de mégis semleges színekkel ajánlott feldobni. 

Ilyen szín például a(z):

  • Fekete: Egy örök klasszikus a divatvilágban és szinte mindenhez tökéletesen illik.
  • Fehér: Szintén semleges szín, ami a páva színeit remekül kiemeli. 
  • Kék: Ez a páva egyik legfigyelemfelkeltőbb színe, de ha ilyen kiegészítőt hordasz, akkor érdemes módjával használni a szetted többi részénél. Elsősorban a sötétebb kékeket ajánljuk, ami kihozza a pávakék színt is.
  • Zöld: Ahogy a kéknél, úgy a zöldnél is érvényes ez a szabály, hogy lehetőleg a zöld sötétebb árnyalatait, például az olívaszínt részesítsd előnyben a többi zölddel szemben. 
  • Arany: A páva tollain csupán kisebb mértékben jelenik meg ez a különleges, kissé bronzos hatású szín. Éppen ezért a további kiegészítők finom használatával máris összhangba hozhatod a megjelenésed. Egy arany karkötő vagy fülbevaló tökéletes lehet, de akár egy arany, vagy egy ahhoz hasonló színvilágú felső is jól kihozza a páva színeit!
  • Lila: Talán az egyik legnehezebb szín ebben az összeállításban, de ha megfelelően alkalmazod, csodaszépen mutat majd rajtad. A páva élénk színei mellett leginkább a lila sötétebb árnyalatai mutatnak jól, amelyek a zöld és a kék színvilág felé hajlanak. 

Ahogy a fentiekből is láthatod, a páva színeinél csupán néhány szempontot kell figyelembe venned ahhoz, hogy a megjelenésed a legstílusosabb lehessen a társaságban! Akár munkahelyre mész, akár egy fontosabb eseményre, vagy csak a hétköznapokon szeretsz elegánsan öltözni, a páva színei segíteni fognak téged ebben!

Női elegancia a páva színeivel

Most pedig nézzük meg, hogy milyen kiegészítőkkel dobhatod fel az öltözéked a páva színeiben! Ezeket a termékeket ráadásul a webáruházunkban is könnyűszerrel elérheted.

Kasmír sálak 

Az arany egy hálás szín, kasmír textillel kombinálva pedig  igazán puha és meleg érzetet ad, akár a hűvösebb téli vagy tavasz eleji napokon is. A páva színeiben a bronzos arany csupán kisebb foltban, visszafogottan jelenik meg. Nyugodtan hordhatod feketével, fehérrel, vagy akár sötétebb színekkel is, mint például az olívazöld, sötétlila vagy a sötétebb kékes árnyalatok. Bátran felveheted tehát akár egy elegánsabb helyre is!

Mit szólnál egy praktikus, mégis elegáns igazi, hamisítatlan körsálhoz? A kék a páva meghatározó színeinek egyike, amit remekül lehet kombinálni a világosabb színekkel is! Az élénk sötétkék szín igazán hálás és illik a téli hangulathoz is. A kasmírsál ráadásul a stílusosság első számú nagykövete, tehát bármilyen elegáns helyre, vagy eseményre felveheted!

A fázósoknak

Amennyiben igazán fázós vagy, úgy ezt a zöld kötött sálat neked találták ki! Amellett, hogy kellemes tapintású és nem is szúr, még a mellkasodat is melegítheti a kabát alatt! Leginkább sötétebb színekkel érdemes kombinálni, ha igazán stílusos megjelenést szeretnél. Azonban a fehér és a fekete kiegészítés is örökérvényű lehet az öltözékedben akkor is, ha a páva színeit részesíted előnyben!

Selyem télen? Miért ne!

Habár a selyemsálak nem kimondottan téli viseletek, mégis szeretnénk megmutatni ezt a darabot. A páva élénk színei remekül tükröződnek a selyemsálban, hiszen a csillogó hatású élénkzöld és a sárga játszik benne. Ráadásul meglepő, de akkor is ad neked egy kellemesebb hőérzetet, ha a képen látható módon hordod. Elsősorban a melegebb téli napokon ajánljuk!

Trendi tárca táska télre

De nem csak sálak közül választhatsz, ha színes téli kiegészítőre vágysz. Nézzünk meg egy különleges kiegészítőt is a páva színeiből! A kék mindig meglepően jó kiegészítője lehet a szettednek, ráadásul a sikkes táskában elférnek a fontosabb holmijaid is. Javasoljuk hozzá a páva sötétebb színeit, mint például a fekete vagy sötétkék nadrágot és egy világosabb, akár sárga színű blúzt is. A sárga és a kék remekül mutat egymás mellett és a megfelelő árnyalatokban egyedi és különleges megjelenést kölcsönöz neked!

A férfiak sem maradnak ki

páva színei a férfiaknak is jól állnak, ha megfelelően ötvözik a megjelenésüket. A stílusosság egyik alapköve az arany szín mértékletes használata. Szeretnénk tehát bemutatni egy olyan arany kitűzőt, ami igazán férfias, de mégis stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének!

Ha már eleganciáról beszélünk, akkor muszáj megemlítenünk a nyakkendőt. Bármilyen eseményen, vagy akár a munkahelyeden is felveheted ezt az elegáns darabot. Ebben segít a páva színével ékeskedő kék selyemsál is, mely kellemes tapintású anyagával, minőségi megjelenést kölcsönöz majd. Egy fehér inggel és fekete nadrággal tökéletes szettet varázsolhatsz magadnak! 

Ha különlegesebb eseményen veszel részt, akkor szükséged lehet egy valóban egyedi megjelenésű selyem nyakkendőre is, a hozzá tartozó kiegészítőkkel. Termékpalettánkból most a páva színeivel harmonizáló darabokat mutatjuk be, amihez remekül illik ez a türkizes darab. Egy sötétebb öltönnyel, lehetőleg feketével ajánljuk, azonban figyelj arra, hogy a minta összetettsége miatt más mintázatot már ne használj a stílusos megjelenés érdekében!

Mit ajándékozz a gyermekednek a páva színeiben?

A gyermekek számára talán még fontosabb a színes megjelenés, így hoztunk néhány olyan kiegészítőt, amit örömmel hordanának ők is. Az egyik ilyen ez a páva sárgájában tündöklő, aranyos, gyermekmintás pamut körsál. Óriási előnye, hogy a gyereked nem fogja elhagyni, így mindig melegen tartja a  kis nyakát. 

Ha még cukibb kiegészítőt ajándékoznál neki, akkor pedig nézd meg ezt az aranyos plüssmacis sálat! A téli hideg napokon kellemes meleg hőérzetet adhatsz a plüss anyagú sálacskával, amiért biztosan nagyon hálás lesz majd a gyermeked! Öltöztesd bátran a páva sötétebb színeibe, hiszen ez a világos kiegészítő jól mutat majd velük!

És egy utolsó sálacska, ami igazán a páva színeit hozza elő: az a sötétzöld, meleg, kötött sál. A mindennapokban is aranyos megjelenést kölcsönöz a kicsinek, de akár különlegesebb eseményeken is hordhatja a szép ruhácskához. 

Melyik tetszett a leginkább? 

A téli hidegben fontos a megfelelő öltözködés, így a sálak minél melegebb és puhább anyagválasztása is. Ha már tudod, hogy melyik a kedvedre való kiegészítő a páva színeiben, akkor érdemes megrendelned a webáruházunkból!