Visszatérítési irányelv

Visszatérítési irányelv

Velünk is előfordult már, hogy nem jött be egy termék. Ez normális és teljesen megértjük. A Magical Blue termékei között is lehet olyan, hogy véletlenül egy másik terméket veszel meg vagy akinek vetted, nem örül neki úgy, ahogy remélted. Hogyan oldódik meg egy ilyen helyzet?

Milyen esetekben küldheted vissza a terméket?

A termék átvételétől számított 14 napos visszaküldési garanciát biztosítunk, minden esetben amikor úgy döntesz, hogy a terméket mégsem kéred.

Hogyan küldd vissza?

Kérjük a terméket hiánytalanul, eredeti állapotában, sértetlenül, amennyiben díszdobozos termék akkor sértetlen, ép tiszta díszdobozban és a kitöltött Visszaküldési lappal együtt küld el a lapon megjelölt visszaküldési címünkre.

A visszaküldő nyomtatványt a honlapunkról is letöltheted.

Ha több, mint egy terméket vásároltál, akkor csak azt küld vissza, amivel nem vagy elégedett.

Amennyiben a rendeléshez ajándékot kaptál, kérjük küld vissza az ajándékot is a termékkel.

Ha egy szett valamelyik darabjával nem vagy elégedett, akkor a szett minden egyes darabját küld vissza.

Ezek nélkül a pénz visszafizetést  nem áll módunkban teljesíteni. 

Pénzügyi rendezés

A termékek visszaküldési költsége minden esetben az ügyfelet terheli.

Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

A termék árát a Visszatérítési lapon megadott számlaszámra, vagy ha kártyával fizettél akkor arra a kártyára visszafizetjük 14 napon belül.

Abban az esetben, ha a vásárláshoz mennyiségi kedvezményt, rendelési összeghez rendelt kedvezményt vagy százalékos engedményt vettél igénybe, és a rendelésed egy részére vagy a teljes rendelésedre pénz visszafizetést kértél, a kedvezmény teljes összege levonásra kerül a visszafizetendő összegből.

 Át nem vett csomagok

A webáruházak elterjedésével egyre többen meggondolatlanul rendelnek, majd a csomagot nem veszik át. Arra nem is gondolnak, hogy ez a webáruháznak költséget generál, hiszen a szállítási díjat ebben az esetben is ki kell fizetni a futár cég felé. Az ilyen felesleges költségek elkerülése érdekében a webáruházaknak intézkedéseket kell hozniuk. 

A Magical Blue irányelvei szerint azoknál a vevőknél akik előzőleg leadott rendeléseiket nem vették át, további rendeléseket csak abban az esetben áll módunkban kiszállítani, ha azt előre kifizette.  

 

Nagyon fontos számunkra, hogy veled is megosszuk a termékeink viselésének örömét. Ha valami miatt ez nem sikerült, akkor hívj fel minket bátran és megbeszéljük, hogy oldható meg a helyzet!

Tel: +36 70 33 55 225