Visszatérítési irányelv

Visszatérítési irányelv

Velünk is előfordult már, hogy nem jött be egy termék. Ez normális és teljesen megértjük. A Magical Blue termékei között is lehet olyan, hogy véletlenül egy másik terméket veszel meg vagy akinek vetted, nem örül neki úgy, ahogy remélted. Hogyan oldódik meg egy ilyen helyzet?

Milyen esetekben küldheted vissza a terméket?

A termék átvételétől számított 14 napos visszaküldési garanciát biztosítunk, minden esetben amikor úgy döntesz, hogy a terméket mégsem kéred.

Hogyan küldd vissza?

Kérjük a terméket hiánytalanul, eredeti állapotában és a kitöltött Visszaküldési lappal együtt küld el a lapon megjelölt visszaküldési címünkre.

A visszaküldő nyomtatványt a honlapunkról is letöltheted.

Ha több, mint egy terméket vásároltál, akkor csak azt küld vissza, amivel nem vagy elégedett.

Amennyiben pénzvisszafizetést szeretnél, és a rendeléshez ajándékot kaptál, kérjük küld vissza az ajándékot is a termékkel.

Ha egy szett valamelyik darabjával nem vagy elégedett, akkor a szett minden egyes darabját küld vissza.

Ezek nélkül a pénzvisszafizetést és a cserét nem áll módunkban teljesíteni. 

Pénzügyi rendezés

A termékek visszaküldési költsége minden esetben az ügyfelet terheli.

Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Amennyiben azt választottad, hogy a termék árát visszakéred, azt a Visszatérítési lapon megadott számlaszámra, vagy fizetési móddal 14 napon belül elküldjük.

Abban az esetben, ha a vásárláshoz mennyiségi kedvezményt, rendelési összeghez rendelt kedvezményt vagy százalékos engedményt vettél igénybe, és a rendelésed egy részére vagy a teljes rendelésedre pénzvisszafizetést kértél, a kedvezmény teljes összege levonásra kerül a visszafizetendő összegből.

Kérhetsz helyette más terméket?

Természetesen, sőt akár egy kuponra is beválthatod.

 A visszaküldési lapot itt tudod letölteni 

Nagyon fontos számunkra, hogy veled is megosszuk a termékeink viselésének örömét. Ha valami miatt ez nem sikerült, akkor hívj fel minket bátran és megbeszéljük, hogy oldható meg a helyzet!

Tel: +36 30 826 2835

Tel: +36 30 6785 150