Színes táska a láthatáron – Így illeszd be tavaszi outfitedbe

Fiatal nő válogat a színes női táskák között az áruházban

A női nem egyik legtitokzatosabb kiegészítője: a női táska! Mert, legyen bármekkora is, a legkülönfélébb dolgok tudnak belőle előkerülni. Természetesen, amire épp szükség van, az mindig a legalján bújik meg. 

A kislányoktól a legszebb korú hölgyekig; a divatkövető fiataltól az orvos anyukáig, mindenki szereti őket. Hasznosak, praktikusak, az önkifejezés eszközei…Retro, vintage, minimál, klasszikus, sportos, elegáns, romantikus…Fehér, fekete, kockás, pöttyös, színes táskák…

Minden nő számára készül évente legalább egy új táska a világon. Gyere, nézz körbe a Magical Blue színes táskái között! Könnyen lehet, hogy az idei tavaszod női táskája nálunk van már!

A tökéletes női táska ismérvei

Ahogy a nagy Ő, úgy a női táskák között sincs tökéletes! Csak pont megfelelő! A “jó női táska” fogalma relatív és egész nagy változatosságot mutat. Ezért most különböző stílusú női táskákat mutatunk be, hogy Te is rálelhess Önmagadra az egyik-másik színes táskában.

Táskalesőben

női táskákat sok szempont szerint osztályozhatjuk:

Anyaguk, színük, mintájuk, méretük, stílusuk alapján. Legyünk praktikusak és kezdjük a mustrát a méret szempontjából!

Tárca táska

Ahogy neve is jelzi, nem egy bőröndről van szó! A vállra akasztható tárca táskák kis méretükkel a legpraktikusabb kiegészítői egy partiszettnek, egy esti romantikus sétának, vagy moziestnek. Kifejezetten a legfontosabb dolgokra lettek méretezve: telefon, pénz, bankkártya, papírzsebkendő, kulcsok.

Nem kell azon aggódni, hogy zsebes ruhát viselj a buliban, hogy értékeidet magadnál tarthasd. És végre önfeledten táncolhatsz anélkül, hogy végig a széken hagyott színes táskáddal szemeznél a Nagy Ő jelöltek helyett.

De nem csak önállóan hasznosíthatjuk a tárca táskákat! Ha már van egy hatalmas hátizsákunk vagy egy gurulós bőrönd az egyik kezünkben, akkor a keresztben is hordható tárca táskák óriási segítségünkre lesznek, hogy ne kelljen a nagyobb táskákat megbontani a pénztárcánkért, telefonunkért, iratainkért vagy épp a repjegyünk felmutatásáért.

Mivel vállra akasztható női táskáról van szó, kezeink szabadon foglalkozhatnak bármi mással. A hosszabb vállpántot keresztben viselve nem kell attól tartani, hogy lecsúszik a színes táska onnét, így még nagyobb szabadságot biztosítva viselőjének.

Magical Blue tárca táskái többféle kellemes színben is elérhetőek. Ne korlátozd le Magad! Válassz nyugodtan több színből is, hiszen ez egy örök divatdarab!

Övtáska

A női praktika másik megtestesítője: a női övtáska

Legyen szó túramenetről, bringázásról vagy a hétvégi bevásárlásról, az övtáska mindig kéznél (deréknál) lesz. A kezeidet szabadon hagyja, ugyanakkor bármikor könnyedén hozzáférhetsz pénztárcádhoz, telefonodhoz, kulcsodhoz, ajakápolódhoz, zsebkendődhöz.

Minél több kis rekesz van az övtáskán, annál könnyebben osztod el benne apróságaidat. Gyakran látni az övtáskát a mellkason keresztben hordani. Ez is egy lehetséges viselési mód. Akár partira is felveheted, de megjelenése, még, ha finomabb anyagból is készül, sportosabb a tárca táskákénál.

Női kézitáska

A fejekben ez A NŐI TÁSKA: a 20-25 cm magas, kb. 30 cm széles, kézben és vállon egyaránt hordható női táska, melyet gyakran csat zár le. És amiben tényleg, de tényleg minden megtalálható. Ez a típusú női táska hajaz a leginkább Hermione varázslatos táskájára is. Nem csak kinézetében, hanem végtelennek tűnő belső terével is.

Ennek ellenére sokan nem elégszenek meg vele s kiegészítik bevásárló és laptoptáskával; de ez talán érthető. Bár a tabletek és online bevásárlás korában ez utóbbiakat lassan el is lehet hagyni majd.

Mintájukat, anyagukat tekintve óriási változatosságot mutatnak a női kézitáskák. Abban azonban megegyeznek, hogy erősek, megbízhatóak; akárcsak viselőjük.

Női kézitáskából érdemes olyat vásárolni, amelyik harmonizál kabátunkkal, lábbelinkkel. Vagy annyifélét kellene beszerezni belőlük, hogy mindegyik ruhaszettünkhöz legyen legalább egy, amit viselhetünk. Ennek az az egyetlen hátránya, hogy táskacserekor mindent át kell(ene) pakolni egyik színes táskából a másikba, vagy épp a feketébe. Ilyenkor pedig gyakori jelenség, hogy valami véletlenül a másik táskában marad. De egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhető a dolog.

Válasszunk bátran mintás női kézitáskákat! A kockásak egy elegánsan sportos megjelenést, míg a hímzettek romantikusan elegáns outfitet köcsönöznek viselőiknek.

Szépek az egyszínű női kézitáskák is, de a több színben pompázóak sokkal érdekesebbek és jobban feldobják még a monokróm ruházatot is.

Kisméretű válltáska

kisméretű válltáskák már elegánsabb alkalmakra: vacsora, színház, üzleti megbeszélésre szabott kiegészítők. Több minden fér beléjük, mint a tárca táskákba vagy az övtáskákba, de mérete miatt mégis ad egy eleganciát viselőjének, ami jelzi a környezet felé az alkalom különlegességét.

kisméretű válltáskába már egy 2-3 dl-es üvegecske is helyet kaphat, de az ügyfél szerződéseit vagy az egyetemi jegyzeteket ne akard belepréselni! Mi nők képesek lennénk rá, az kétségtelen… de gondoljunk magára a papírra is!

A minta nélküliek inkább estére, a mintásak napközbeni viseletre a legalkalmasabbak. 

kisméretű válltáska stílusával és színével harmonizáló magassarkú kíséretével finom nőiességet nyújt viselőjének. A kisméretű válltáskák esetén is helytálló, hogy a kockásak egy fokkal lezserebb, míg a hímzettek romantikusabb eleganciát képviselnek.

kisméretű válltáskák merevebb anyagból készülnek, ami miatt még üresen is formásan mutatnak. Többnyire vállra akasztva viselik a praktikusság szempontjából, bár a tervezők megadták a lehetőséget a kézben hordásra is.

Alkalmi táskák

Az alkalmi táskák minimálisan térnek el a kisméretű válltáskáktól. Méretük lehet akár nagyobb is, mint az utóbbiaké. Mi tesz egy női táskát alkalmivá? Egyszerűen a táska összhatása: a minőségi anyag, az esetleges díszek rajta, a forma finomsága, a színek ízléses megkomponálása, ami kiemeli a hétköznapokon viselt társai közül. Alkalmi női táskával megjelenhetsz színházban, bálokon, ünnepélyes vacsorán, esküvőn vagy bármilyen eseményen, aminek meg szeretnéd adni a módját.

Bátran a színekkel itt is! Az alkalmi táskáknak sem kell feltétlen egyszínűeknek lenniük! A lényeg, hogy azok összhatása eleganciát, különlegességet sugározzon!

Hátizsák

Az idei tavasz egyértelmű befutója a női táskák kategóriájában a színes hátizsák. Ez a női táskatípus tökéletesen képviseli a sportos eleganciát; ötvözi a stílusos megjelenést a praktikussággal. Ez a hátitáska típus nem keverendő össze a gyakran akár unisex hátizsákkal, ami valóban nagyobb terhek cipelésére, túrázásra, iskolai viseletre lett kialakítva.

Ezek a színes hátitáskák a női kézitáska háti viseletre szabott képviselői. 

A gerinc nagyon hálás értük, mivel nem csak az egyik váll van folyamatosan terhelve, hanem mindkettő, fele akkora és közel megegyező súllyal.

Ebbe már helyet kaphatnak az A4-es dokumentumok is akár; ha egyáltalán nyomtatunk még, s nem Google dokumentumként vagy PDF-ként szállítjuk a telefonunkon azt. 

Ugyanakkor az ilyen női hátizsákokban az ebook, vagy akár egy rendes könyv is belecsempészhető, hogy az utazási időt is tartalmasan tölthessük. Illetve, elférhet benne italunk, sőt akár harapnivaló napközbenre.

Igen… igazi női táska, csak két vállra tervezve.

Legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél, női táskára mindig szükség lesz. A férfiak kicsit nehezen értik, minek annyiféle, mikor egyszerre csak egy van nálunk… De azt mindig díjazzák, ha csinosan kiegészítik a hölgyek megjelenését, és, ha párjuknál mindig van kéznél egy kis zsebkendő, egy kis kézkrém,… ott van kéznél a kulcs…. s rögtön fel tudja venni a telefont a táskájából… 🙂