GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran kerestek meg minket kérdéseitekkel, ezért egy kis segítséget szeretnénk Nektek nyújtani a leggyakoribb kérdések megválaszolásával. 

Szállítás és fizetés

Nem tudod, mert a Foxpost Automatáknál csak és kizárólag kártyás fizetés lehetséges.

Ha Foxpost Automatát választasz akkor a térkép funkciónál látod, hogy az adott Automata mennyire telített. Érdemes figyelni rá, hogy zöld vagy narancssárga jelzésűt válassz, mert ha piros akkor lehetséges hogy átirányítják a hozzád legközelebb lévő üres Automatába. Azonban erről mindenképpen előre kapsz email-t ahol lehetőséged van kérni hogy az eredeti Automatába kézbesítsék a csomagodat, ebben az esetben később fog célt érni. 

A Foxpost 72 órát tartja a csomagot az Automatában. Minden esetben küldenek Viber üzenetet vagy Sms-t amiben az átvételi kód és a csomag tartási időpontja is megtalálható. 

Személyes átvétel a telephelyen csak előre fizetés esetén lehetséges, mivel nem rendelkezünk bolttal.

Igen, jelezheted a futár cégnek, hogy másik időpontban kéred a kiszállítást, viszont vedd figyelembe, hogy ebben az esetben az első szállítási kísérletnek számít. 

Igen, tudsz fizetni kártyával

Heti két alkalommal tudjuk átadni a megrendelt terméket a telephelyünkön. De sürgős esetben hívj minket és egyeztetünk.

Visszaküldés és visszatérítés

 Nem, cserére nincs lehetőség, az átvett terméket vissza tudod küldeni, és újat tudsz rendelni helyette.

Visszaküldheted Házhozszállítással vagy Foxpost Automatába, mindkét esetben a pontos cím / Automatába küldött csomagot tudjuk csak átvenni. Fontos, hogy utánvéttel küldött csomagot nem áll módunkban átvenni. Részleteket lásd a Visszaküldési lapon.

Nincs semmi gond, hiszen e mailben kell előre elküldeni, mielőtt a csomagot továbbítod számunkra. 

Igen, 14 napon belül, a sértetlen terméket, sértetlen csomagolásban visszaküldheted indoklás nélkül. De megköszönjük, ha leírod nekünk mi nem tetszett a termékben.

Termékek

Nem, a színbeli eltérés nem minősül hibának, mivel a telefonok vagy számítógépek felbontása és színreprodukciója eltér egymástól.

Ez azért van, mert az adott termékből jelenleg nincs annyi raktáron. 

Hívj minket telefonon és egyeztetünk