Rólunk

Magical Blue megalakulása

2020. Júniusában alapítottuk meg webshopunkat, mely sálakkal, kendőkkel, nyakkendőkkel és ezek ékszereivel foglalkozik. Olyan termékeket szerettünk volna amikért mi magunk is nagyon oda vagyunk és szeretettel és odafigyeléssel tudjuk mindenkinek ajánlani. Ez a gondoskodás és elköteleződés már a beszerzésnél is jelen van, minden terméket, színt és fazont mi magunk válogatunk, választunk ki a gyártók tengernyi kínálatából. Elsődleges szempontunk a sokszínűség és változatosság, a minőség és egyediség, és nem utolsó sorban olyan termékeket keresünk amit mi magunk is hordanánk. Ezért tudjuk szeretettel és teljes lelki nyugalommal ajánlani Nektek. 

DSC08730

Juci _ MagicalBlue

Sziasztok, én Juci vagyok a Magical Blue egyik megálmodója, és névleges SálSámánja. 

Nagyon kicsi voltam mikor a sálak iránti szeretetem és rajongásom elkezdődött. Ma is emlékszem arra a szép piros sálra amit Évi mindig hordott és amit kölcsön adott ha hideg szél fújt. Azóta töretlen a sál imádatom olyannyira, hogy mára már több mint 70 saját sálam van, ami egyre jobban gyarapszik, főleg amióta elkezdtük ezt a webshopot. 
Mindig is olyan sálakat szerettem amik a természetes anyagokból készülnek, vagy valami különleges és egyedi van benne, sok kedvencemet még nem sikerült nektek elhozni, de rengeteg tervem és célom van még amit remélem sikerül közösen elérnünk.  

Évi _ MagicalBlue

Sziasztok! 

Életünk során többször érkezünk válaszút elé, és ahogy mondani szokták életünket a döntéseink befolyásolják legjobban. Hosszú évtizedeket töltöttem a műszaki világban, ahova az eredeti szakmám révén tartoztam. Egy kerek évforduló közeledtével úgy éreztem változtatnom kell, van még bennem sok érzés és élmény amit a műszaki területen nem tudok kamatoztatni. Olyan tevékenységet kerestem ami ember közeli, nőies, kifinomult és lehetőséget ad az izlés, a divat és a kreativitás kifejezésére. Mindig is szerettem a színeket, és gondot fordítottam a színek harmóniájára, a színek üzenetére és az összhangra az öltözködésben és a környezetemben. Nagyon nagy boldogság nekem, hogy Juci ebben egész kiskorától partner volt, sőt mára már túl is nőtt rajtam. 

A sál mint termék adódott, hiszen sokat utaztam a munkámból adódoan, és Juci minden útról sálat kért. Igy jutottam el sok-sok külföldi boltba, bazárba, piacra és plazába ahol hosszasan válogattam a sálakat, kendőket, stólákat, strandkendőket, különböző mintával és stílussal a szivárvány minden színében. 

A Magical Blue webshopot azzal a céllal hoztuk létre, hogy elhozzuk azoknak is a világ sáljait és kendőit akik nem tudnak messzi országokba utazni. Hogy olyan termék palettát kínáljunk egy weblapon belül amiről mindenki megtalálja a kedvére valót, a neki legjobban álló terméket, a hangulatához legjobban illőt, és mindig találjon újdonságot az oldalunkon. 

Szeretnénk a magyar sál és kendő piac meghatározó szereplője lenni, első körben kereskedőként, de hosszú távú célunk saját termékeket is gyártani.