Visszatérítési szabályzat

Szállítási áraink 2023:

Foxpost Automata: 1100 Ft
Házhozszállítás: 1790 Ft 
Utánvét díja: 550Ft*
 
*A rendelés felületen, ahol a fizetési módot lehet kiválasztani jeleztük, hogy az utánvét díja 550 Ft ami külön kerül felszámításra. A rendelés visszaigazoló e-mailben a kék „Rendelés megtekintése” gomb megnyomásával láthatóvá válik a teljes összeg. 

Szállítási módjaink:

Foxpost Automata: 3-4 munkalapon belüli szállítás
Házhozszállítás: 4-6 munkanap alatt

Megjegyzés1: a Foxpost terheltségétől függően, pl ünnepnapok után, ez a szállítási idő módosulhat. Erről a Magical Blue nem tehet. 

Megjegyzés2: A Foxpost hétvégén és munkaszüneti napokon nem vesz fel és nem ad le csomagokat. 

 Foxpost Automatából csomagátvétel menete:

Foxpost Automata szállítási mód választása esetén, egy fix beltérre vagy kültérre elhelyezett automatából tudod átvenni csomagodat. Ezen automaták listáját itt találod: https://foxpost.hu/csomagautomatak
A csomagodat így tudod Foxpost Automatából átvenni: https://foxpost.hu/csomagatvetel
Értesítést kapsz elsődlegesen Viberen, e-mailben és SMS-ben, ha a csomagod megérkezik az automatába. Az automatát a Viberen, e-mailben vagy SMS-ben kapott kóddal tudod kinyitni.
 
Kérlek ha Foxpost Automatát választasz akkor vedd figyelembe hogy a rendszer a Szállítási címnek az Automata címét húzza be automatikusan, és a Számlázási címnél kérlek mindenképpen add meg a Saját címedet melyre a számlát ki tudjuk állítani.
 
A foxpost 3 naptári napig őrzi csomagodat az automatáikban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló Viber, sms és email értesítésben található. Futáruk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átved a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítják az átvételi időt.

Házhozszállítás:

2 órás időintervallumban kézbesítík a házhoz rendelt csomagokat. A küldemény érkezéséről SMS-ben és emailben értesítenek, amely tartalmazza a futár telefonszámát és az utánvétel összegét is. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. A futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni. 
Sikertelen kézbesítés esetén e-mail és sms útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail és sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.
 
Kérem a kosár oldalon lévő megjegyzésben feltüntetni minden olyan plusz információt mely megkönnyíti a kiszállítás módját. (pl.: hogy ez egy parkoló, vagy kérem telefon mindenképpen hívjon a futár)
 
A Házhozszállítás módosításánál kérem vedd figyelembe, hogy ha egy alkalommal módosítottál a kiszállítás napján akkor azzal már egy kiszállítási lehetőséget elvesztettél, így a futár már csak egyszer kísérli meg kivinni neked csomagodat. 

Fizetési feltételek:

Az árak Forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. 

Kettő fizetési mód közül tudsz választani melyek az alábbiak:

 
1. SimplePay fizetés:
A rendelés végén a rendszer automatikusan átirányít a SimplePay fizető felületére, ahol kártyával azonnal tudsz fizetni. 
 
2. Utánvét:
Díja: 550Ft (A rendelés felületen, ahol a fizetési módot lehet kiválasztani jeleztük, hogy az utánvét díja 550 Ft ami külön kerül felszámításra. A rendelés visszaigazoló e-mailben a kék „Rendelés megtekintése” gomb megnyomásával láthatóvá válik a teljes összeg)
Házhozszállítás esetén: A rendelésedet kézhezvételnél kell a futárnál kifizetned.
Automatánál: A Foxpost Automatánál csak és kizárólag kártyával lehet fizetni, így az utánvét is csak kártyával fizethető.